sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sunnuntai aamu + huone postaus

 VÄSYTTÄÄÄÄ!


Hoooh! En tajuu nykyää vaik on viikonloppu nii herään joskus 9-10 aikaa aamulla enkä saa enää unta vaikka vähä väsyttäiski .. tosi rasittavaa! Sit kumminki päivän mittaa alkaa väsyttää niin törkeesti ettei jaksa sit tehä yhtää mitää. Joooo mutta tota öö heräsin siis joskus 10 .. ja menin syömää aamupalaa. Yleensä aamul mul on iha törkee nälkä mut nyt ei ollu nii söin noita ns terveysmuroja! mut siis voin sanoo et jos noi oikeesti on nii terveellisii ku väitetää nii on kyllä yks semmone terveelline ruoka mitä voisin mättää iha simona!



No sitten ku oli masu täynnä nii lösähdin sohvalle ja katoin jotai livii siinä ja sielt tuli jotai sisustus juttuij! Tuli muute iha hirvee sisustus buumi et haluun tehä mu huoneelle jotai! koska siis okei se on nytki iha kiva  ( jos se ois joskus siisti) mut haluu enemmä sillee et siel ois säilytys tilaa enemmä et ei sit vaatteet joutuis aina lattialle :D ! 

Joo no mutta ! näytän pari kuvaa mun huoneesta ja sit semmosest huoneest mitä oon kelannu et vois alkaa väsää :D ! Niihi menee kyl aikaa ja rahaa iha törkeesti mut pitää kattella et miten nyt sit saan kaike järjestyy! mutta jooo kuvat: 




Siinä se nyt on! Haluisin enemmä semmone niiku tyttömäisen ja semmosen valosan ja raikkaan! hmm! ton punasen seinän haluun pois ainaki! vaik tos nyt eisillee mitää pahaa oo mut haluun vähä enemmä luonnovärei! ja toi valo tos tokas kuvas on  mun ledi valo ! se on niiin ihana <3 en tiiä miten saan sen jotenki järkevästi sit semmosee huoneesee joka ois semmone hempee :D ! aika moni on sanonu et ku tulee mun huoneesee nii melkee sama asia ku johonki discoo tulis :D ja haluun vaihteluu kyl :D ! et jotku sanois voiku söpö huone tai jotai :D ! Ja tos ekas kuvas ! TYKKÄÄN SIKANA KAIKIST TOMMOSIST KAUPUNGEIST ! ja kelasin et jossai ikeas myydää semmosii taului semmosii isoi nii semmose vois ostaa ! <3 joku new york mustavalkonen ! äää en tiedä! mutta täs on pari kuvaa jolt mä haluisin et mu huone näyttäis! 

 Tää on kyllä ehdottomasti mun lemppari! siis noi värit on niin ihanat ! tykkään iha sairaasti tästä! mut siis ei noissa muissakaa mitää vikaa ole mut tää on iha paras! jotenki niin hienostunu ja tyylikäs !

 TÄMÄ SÄNKY ON MAAILMAN SÖPÖIN! tommone ihana nurkkaus !<3 aw ! Ihanan kotosii kaikki! <3 jonna tykkää!!! mutta kirjottelen varmaa vähä ajan päästä uusiks ku nyt ei oikee oo enää mtn :) kiitti ku luit hihi, moikkiis ! <3 ps. laitan tähä viel jonku hyvän BIISUN !

Robert Miles - children




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti